Tjena alla!

Tänkte bara tipsa om en riktigt sjysst elektriker i Södermalm, ni kan spana in dom här. Det är ett par riktiga hjältar som jobbar där, utan dessa elektriker hade jag blivit riktig himla förbannad. Men dom lyckades fixa mitt elproblem här på Södermalm som tur var.  🙂

På senare tid har min el varit lite konstig här hemma, det är typ lampor som inte funkar, vissa gånger funkar dom och andra gånger funkar dom inte alls. Har inte gjort något annorlunda heller, har liksom levt mitt egna liv och gjort det jag brukar. Och helt plötsligt börjar elen strula, bara sådär? :S Så jävla konstigt alltså…

Jag satt och spelade Overwatch med några polare här om dagen och helt plötsligt slocknade hela lägenheten, alltså då menar jag allting, alla lampor, datorn osv. Detta var ju mitt under natten så det var inte ju precis att bara ringa valfri elektriker i Stockholm och be om hjälp. Som tur så hade jag mobilen på laddning precis innan slutade funka, så jag kunde googla fram en elfirma som hade så kallad ”el-jour” haha. Jag är rätt seriöst med mitt spelande och jag var mitt uppe i ett viktigt game, så det var väldigt viktigt för mig att elen skulle komma igång igen så snabbt som möjligt.

Ringde el-jouren och mycket riktigt hade dom öppet, bodde nära elektrikern som skulle komma så han kom på ca 10 minuter. Det visade sig att det var en propp eller något som hade gått, jag är fett oteknisk när det kommer till sånt här. Har aldrig sysslat med att byta proppar eller något annat som involverar hantverk, så det kändes tryggt att den elektrikern kunde fixa allting åt mig.

Han fixade problemet på några minuter, när jag skulle betala behövde jag knappt betala någonting! Riktigt sjysst kille var det iaf, räddade både min lägenhet och mitt lag från att dö på Overwatch haha. Kan säga att kompisarna vart helt panikslagna när jag bara försvann från spelet sådär, då vi var mitt uppe i en match. Kan bara säga att det är nog sista gången det händer iaf!